BENDOLIT
®
Wat kun je met Bendolit®?  
 DÉ NUMMER 1 ONDER DE POETSPRODUCTEN
Bendolit® is een poetsproduct met vele toepassingsmogelijkheden in vele branches zoals bijvoorbeeld auto – boot – caravan – motor en o.a. in de huishouding.  
Hieronder een opsomming van de eigenschappen / mogelijkheden die onze producten u kunnen bieden.
   Bendolit® Nano Plus Ultimate    * is voor alle nieuwe en verouderde laksystemen.    * voorkomt het verkrijten van polyester en alle soorten lakken.    * haalt dof geworden laklagen als nieuw op.    * won reeds diverse milieuprijzen vanwege de uitstekende biologisch afbreekbaarheid. Een niet te    verwaarlozen eigenschap in een makkelijk te vervuilen milieu, zoals bijvoorbeeld water    (toepassing op de boot).    * is zeer geschikt voor polycarbonaat-, plexiglas- en lexaanramen.    * is geschikt voor gebruik op kunststof gedeeltes van geluidswallen.    * is geschikt voor gebruik op metalen zoals bijvoorbeeld chroom.    * is ook zeer geschikt voor de kunststofdelen in het interieur van uw boot, bijvoorbeeld kombuis, natte cel e.d.      * kan zeer goed gebruikt worden op hoogglans keukenkasten en glazen achterwanden. Maakt goed schoon, ontvet en beschermt tegen krassen.    * is ook zeer geschikt voor sanitair, spiegels, douchecabines, e.d.       * is ook geschikt voor glasplaten van salon-, eet- en tuintafels, dit voorkomt oppervlakkige krassen.    * kan op natte ondergronden worden aangebracht.    * kan in alle weersomstandigheden worden aangebracht, ook in de volle zon.    * is een product dat u niet voor verrassingen plaatst bij schade of schilderwerk c.q. spuiten    (normaal ontvetten, slijpen en schuren).    * wordt ook gebruikt voor zeilen van vrachtwagens, boten en caravans.    * is zeer geschikt voor gebruik op/in caravan.    * is zeer snel en eenvoudig te verwerken.    * is verkrijgbaar in 500 cc – 1000 cc – 5000 cc.
Voor specifieke vragen over de technische gegevens, eigenschappen van ons product of toepassingsmogelijkheden staan wij u graag persoonlijk te woord. In dit geval kunt u uw vragen mailen of faxen, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. (Zie voor adresgegevens pagina ons adres). Zie ook onze algemene folder           
  Zie ook onze boot folder
terug naar index pagina volgende pagina vorige pagina