Wat kun je met Bendolit?
      Bendolit® Nano Plus Ultimate voor alle nieuwe en verouderde laksystemen. Inclusief de nieuwe watergedragen lakken! won reeds diverse milieuprijzen vanwege de uitstekende biologisch afbreekbaarheid. Een niet te verwaarlozen eigenschap in een makkelijk te vervuilen milieu, zoals bijvoorbeeld water (toepassing op de boot). voorkomt het verkrijten van polyester en alle soorten lakken. haalt dof geworden laklagen op als nieuw. geschikt voor gebruik op en in caravan of camper. geschikt voor polycarbonaat-, plexiglas- en lexaanramen. geschikt voor gebruik op metalen zoals bijvoorbeeld chroom. geschikt voor de kunststofdelen in het interieur van uw boot, bijvoorbeeld kombuis, natte cel e.d. geschikt voor huishoudelijk gebruik, o.a. sanitair, spiegels, kunststof- en glazen douchecabines e.d. Pas op met douche- en badbodem, deze kunnen zeer glad worden! geschikt voor hoogglans keukens en glazen achterwanden. Het maakt goed schoon, ontvet en beschermt tegen krassen. geschikt voor glasplaten van salon-, eet- en tuintafels, dit voorkomt oppervlakkige krassen. geschikt voor kunststof kozijnen, deuren, rolluiken en rolluikbakken, tuinmeubilair. kan op natte ondergronden worden aangebracht. kan in alle weersomstandigheden worden aangebracht, ook in de volle zon, maar niet onder de nul graden. is een milieuvriendelijk en siliconenvrij product dat u niet voor verrassingen plaatst bij schade of schilderwerk c.q. spuiten (normaal ontvetten, slijpen en schuren). wordt ook gebruikt voor zeilen van vrachtwagens, boten en caravans. is zeer snel en eenvoudig te verwerken. Bendolit® Nano Plus Ultimate is verkrijgbaar in flacons van 500 cc – 1000 cc – 5000 cc
Voor specifieke vragen over de technische gegevens, eigenschappen van ons product of toepassingsmogelijkheden staan wij u graag persoonlijk te woord. We zijn bereikbaar via telefoon +31(0)475 452706 of via e-mail. (Zie voor adresgegevens pagina ons adres).           
volgende pagina vorige pagina
 DÉ NUMMER 1 ONDER DE POETSPRODUCTEN
Bendolit® Nano Plus Ultimate is een poetsproduct met vele toepassingsmogelijkheden in vele branches zoals bijvoorbeeld auto – boot – caravan – motor, maar ook zeer geschikt voor in en rondom uw huis zoals o.a. voor kunststof kozijnen en deuren, rollluiken, hoogglans keukens en kasten, sanitair, spiegels, douchewanden, wastafels. Pas op met douche- en badbodem, deze kunnen zeer glad worden!
terug naar index pagina